Reactie plaatsen

Reacties

Rozemarijn en Jeroen
een maand geleden

Review
Wat zijn wij verwend door Bianca šŸ’•. Ze is zo zorgzaam. Wij kwamen om 23 uur thuis uit het ziekenhuis en Bianca stond voor ons klaar om te helpen met opstarten. Ze heeft ons goed begeleid met de borstvoeding. Mede door haar hulp verloopt het goed. De tijden dat Bianca kwam werden in overleg met ons bepaald. Ze is erg flexibel. We hebben veel van Bianca geleerd om goed voor onze dochter te zorgen. Ze doet haar werk met veel enthousiasme, houdt van een gezellig praatje en is lief. Het lekkere eten wat ze maakte mis ik al. We kijken terug op een mooie kraamweek. We hebben nog steeds contact met elkaar en kunnen bij haar terecht met vragen.

Sarah
een maand geleden

De kraamtijd met Corinne en Bianca was heel goed. Ik had beide dames omdat ze de zorg hebben gedeeld. Ze hebben veel passie en energie en zijn heel flexibel. Zowel naar wat er nodig is iedere dag als naar de tijden van aanwezig zijn. Ik heb veel mooie momenten beleefd door Corinne en Bianca in een toch (voor mij persoonlijk) ook zware periode. Daarbij hebben wij veel geleerd over de verzorging van onze fantastische zoon en over borstvoeding. Ook waren ze na de kraamtijd betrokken en wist ik dat ik altijd terecht zou kunnen. En dat voelt heel steunend en fijn tot de dag van vandaag. Dankjewel Corinne en Bianca

Danielle
2 maanden geleden

Bianca heeft ons een hele fijne eerste kraamweek bezorgd, daar zijn we erg dankbaar voor. Ze was lief, begripvol en werkt hard. Ik vond het fijn dat ze goed advies gaf maar daarin niet opdringerig was. Ook de flexibiliteit in tijden vonden we heel fijn, daardoor was alles mogelijk en bespreekbaar! Wij hebben een fijne tijd gehad en zouden (als er een volgende keer komt) zeker weer voor haar kiezen de volgende keer.

Sanne en Rick
2 maanden geleden

Wat hebben wij een heerlijke, rustige en gezellige kraamweek gehad, met dank aan Bianca en Corinne! De zorg deelde jullie doordat jullie bij ons kwamen invallen, maar wat waren wij blij met jullie alle 2! Het voelde meteen vertrouwd toen jij binnenkwam en het was ook gelijk erg gezellig. Je zorgde goed voor ons en voor onze kleine man. We werden verwend met een lekker ontbijtje, lunch en creaties met fruit. Wat was dat genieten! Tussendoor zat jij ook niet stil, de was draaide, het huis was netjes en schoon en ook hielp jij ons waar nodig met de verzorging van onze kleine man. Je legde alles goed uit, gaf goed advies en als wij na de kraamweek nog vragen hebben mogen wij je nog appen, zo fijn! Wat heb jij veel liefde voor je werk!
We kijken erg positief terug op deze week, wat hebben wij genoten! Bedankt voor alles lieve Bianca en hopelijk tot ziens!

Anne en Ger
4 maanden geleden

Wat een topweek hebben wij met Bianca gehad!
Niet alleen voor onze pasgeboren Cato was ze heel zorgzaam maar voor het hele gezin! Onze dochter van 1 was elke ochtend weer super blij om je te zien, wat deed je het leuk met haar!
Je bent echt geen stilzitter, alles was aldoor weer super netjes voor elkaar en stond het fantastische verassings fruithap weer klaar.
Onze kraamweek zullen we niet gauw vergeten, zo gezellig, vertrouwd en met passie voor het vak, super bedankt kraamtopper!
Zelfs na de kraamweek hebben we nog contact over hoe het gaat, zo kunnen we nog eventuele vragen stellen, hier hebben we echt super veel steun aan.

Anne-Britt
5 maanden geleden

Wij hebben een top week gehad met Bianca! We zijn echt super goed verzorgd. Naast al het lekkere eten en op en top verzorging, geeft Bianca duidelijk advies waar je echt iets aan hebt. Ook is ze ontzettend lief geweest voor onze zoon van 3. Je merkt aan alles dat ze dit met heel veel passie en liefde voor het vak doet.

Majdouline
6 maanden geleden

Wat waren wij blij met Bianca zeg!!! Bianca kwam bij ons invallen omdat onze eigen kraamverzorgster niet kon. Op het moment dat Bianca binnen kwam tijdens de bevalling was het meteen goed een fijn en vertrouwd gevoel. En dat is de gehele kraamweek zo gebleven. 2x knipperen met je ogen en er staat een was aan, wc is gepoetst ontbijt staat klaar en we kunnen al gezellig samen een aan tafel. Ons dochtertje heeft 2 klompvoetjes en Bianca steunde ons hier enorm bij! Wat wij ook super fijn vinden is dat het na de kraamweek niet zomaar stopt. Bianca houd nog even contact met je waardoor je niet meteen in een gat valt na de kraamweekšŸ˜Š Door Bianca heb ik een super eerste week gehad. Als wij nog een kindje mogen krijgen bellen we zeker Bianca gelijk op!!

Tamara
6 maanden geleden

Wij hebben Bianca gehad als kraamhulp voor ons 2e kindje en wat een topper is zij!! Altijd vrolijk, zorgzaam, veel kennis, neemt alle tijd, oog voor het gehele gezin, zeer creatief en nog zoveel meer.

Ook nam ze alle tijd voor onze dochter van 7, die het er toch wel wat moeilijk mee had dat ze wat minder aandacht kreeg. Samen dansen, een spelletje doen, appeltaart maken of gewoon even kletsen. Niets is Bianca te gek.

Wij zijn erg dankbaar dat wij Bianca hebben gehad als kraamhulp. Een kraamweek om nooit meer te vergeten.

Manon
7 maanden geleden

Wat zijn we blij dat we voor Bianca hebben gekozen. En wat een eer dat we jouw allereerste gezin mochten zijn nu je voor jezelf bent begonnen. Jouw hulp en enthousiasme hebben ons erg geholpen. Elke dag was weer een feestje en zelfs toen wij even in het ziekenhuis waren opgenomen zorgde jij voor de beste zorg. Heel veel succes en mochten we ooit weer een kraamverzorgster nodig hebben dan is de keuze snel gemaakt.

Daphne
7 maanden geleden

Wat waren wij blij met Bianca! Bianca is op alle vlakken een fantastische kraamverzorgster. Schakelt snel en bijna onzichtbaar tussen alle facetten van haar werk. Elke dag was weer een cadeau en een feest. Ook de professionele en medische kant kan je met een gerust hart aan haar overlaten. EĆ©n nadeel als je Bianca als kraamverzorger kiest: je neemt huilend afscheid. Maar we denken nog vaak aan onze mooie week als we haar ā€œspinazieschotel a la Biancaā€ eten.