Reactie plaatsen

Reacties

Eveline
een maand geleden

Bianca heeft eerder in mijn zwangerschap kennis met ons gemaakt dmv een kennismakingsgesprek. Na elkaar gezien en gesproken te hebben wisten wij vrijwel zeker dat Bianca welkom was in onze kraamtijd en dat het ons heel fijn leek als Bianca ons kwam helpen.

Bianca was (letterlijk) vanaf het begin van onze thuisbevalling aanwezig doordat ze (na een belletje van nog geen 2 min) er met 7 minuutjes bij was.

Vanaf dat moment voelde het zó vertrouwd, alsof Bianca er altijd al was geweest.

Iedere ochtend verwend met ontbijt op bed, tot pannenkoeken bakken in de middag, fruithappen en het avond eten dat klaar werd gemaakt, zó super

Wij zijn Bianca ontzettend dankbaar voor de liefdevolle verzorging voor onze kleine Bodhi, voor ons maar ook voor de hond.

Wij hebben geboft met Bianca als kraamhulp. Voor ons was het een kraamweek met een gouden randje, die wij niet snel vergeten! Gelukkig hebben we nog steeds contact en kunnen we terecht bij haar als we vragen hebben.

Wij zouden haar zeker aanraden bij iedereen. Bianca je bent echt een toppertje! Nogmaals bedankt voor alles

Liefs Kevin Eveline Bodhi en Benji

Romy Verlaat
2 maanden geleden

Bianca heeft bij ons een gedeelde kraamweek gedraaid samen met haar collega Corinne. Wij hebben dit als heel prettig mogen ervaren.
Vanuit het ziekenhuis is thuis direct verder het proces van borstvoeding opgepakt en werd ik hierin op de juiste manier begeleid en emotioneel doorheen gesleept. Bianca is lief en geduldig en begripvol en je kan met alles bij haar terecht zowel.voor tijdens als na de kraamweek. Wij hebben het enorm getroffen en raden haar, maar ook haar collega Corinne aan voor alle aanstaande papa's en mama's. Als ons een tweede wondertje gegund is weten wij in iedergeval wie we vragen om te kramen.

Cynthia
2 maanden geleden

Ik heb Bianca leren kennen via het nazorg traject waar ik na de kraamweek in terecht kwam. Bianca is echt een topper! Dankzij haar geduld & liefdevolle behandeling ben ik weer van het moederschap gaan genieten en zelfverzekerder daarin geworden. Dankzij haar vakkundigheid haar tips en ideeën heeft zij er voor gezorgd dat dingen veel sneller zijn gebeurd/geregeld en mijn dochtertje daardoor een veel relaxter Newborn fase had. Ik ben Bianca onwijs dankbaar voor alles wat ze voor mij en mijn dochtertje heeft betekend. En ik zou haar zeker aanraden bij iedereen. Bianca je bent echt een topper! Nogmaals bedankt voor alles!

Brigitte Droog
2 maanden geleden

Na een fijne kraamweek na de eerste zwangerschap, hebben wij bij de tweede zwangerschap opnieuw voor Bianca gekozen omdat het zo goed bevallen is. Bianca is een lieve, rustige, behulpzame en fijne kraamverzorgster. Ze neemt ons mee in hoe de kraamweek er qua kraamzorg uitziet, kijkt naar onze wensen en komt zelf ook met top ideeën. Elke dag werden we verwend met een lekker ontbijt, een fruit sensatie en soms nog een lekkere verrassing erbij maar vooral iedere dag fijne zorg! Dankjewel Bianca. Wij zijn heel blij dat je er vanaf de geboorte (letterlijk) bij was. Wie weet tot ziens :)

Dominique, Nick, Abby en Charlie
3 maanden geleden

Dankzij Bianca hebben wij een top kraamweek gehad! Na een pittige bevalling in het ziekenhuis heeft zij ons heel fijn opgevangen. Met haar zorgzaamheid, rust en humor pastte ze naadloos in ons nieuwe gezinnetje met 2 kids. Iedere ochtend werden we lekker verwend met een gezond ontbijt en ook het avondeten werd voorbereid.

Onze dochter van 2 heeft ook enorm genoten en zelfs de hond werd flink verwend. Het enige nadeel aan een kraamweek met Bianca: ze gaat uiteindelijk ook weer weg. Dat betekent tranen met tuiten bij het afscheid🥹

Lieve Bianca, nogmaals, Dankjewel voor een prachtige week!

Liefs,

Nick, Dominique, Abby, Charlie en Harvey

Rozemarijn en Jeroen
4 maanden geleden

Review
Wat zijn wij verwend door Bianca 💕. Ze is zo zorgzaam. Wij kwamen om 23 uur thuis uit het ziekenhuis en Bianca stond voor ons klaar om te helpen met opstarten. Ze heeft ons goed begeleid met de borstvoeding. Mede door haar hulp verloopt het goed. De tijden dat Bianca kwam werden in overleg met ons bepaald. Ze is erg flexibel. We hebben veel van Bianca geleerd om goed voor onze dochter te zorgen. Ze doet haar werk met veel enthousiasme, houdt van een gezellig praatje en is lief. Het lekkere eten wat ze maakte mis ik al. We kijken terug op een mooie kraamweek. We hebben nog steeds contact met elkaar en kunnen bij haar terecht met vragen.

Sarah
4 maanden geleden

De kraamtijd met Corinne en Bianca was heel goed. Ik had beide dames omdat ze de zorg hebben gedeeld. Ze hebben veel passie en energie en zijn heel flexibel. Zowel naar wat er nodig is iedere dag als naar de tijden van aanwezig zijn. Ik heb veel mooie momenten beleefd door Corinne en Bianca in een toch (voor mij persoonlijk) ook zware periode. Daarbij hebben wij veel geleerd over de verzorging van onze fantastische zoon en over borstvoeding. Ook waren ze na de kraamtijd betrokken en wist ik dat ik altijd terecht zou kunnen. En dat voelt heel steunend en fijn tot de dag van vandaag. Dankjewel Corinne en Bianca

Danielle
5 maanden geleden

Bianca heeft ons een hele fijne eerste kraamweek bezorgd, daar zijn we erg dankbaar voor. Ze was lief, begripvol en werkt hard. Ik vond het fijn dat ze goed advies gaf maar daarin niet opdringerig was. Ook de flexibiliteit in tijden vonden we heel fijn, daardoor was alles mogelijk en bespreekbaar! Wij hebben een fijne tijd gehad en zouden (als er een volgende keer komt) zeker weer voor haar kiezen de volgende keer.

Sanne en Rick
5 maanden geleden

Wat hebben wij een heerlijke, rustige en gezellige kraamweek gehad, met dank aan Bianca en Corinne! De zorg deelde jullie doordat jullie bij ons kwamen invallen, maar wat waren wij blij met jullie alle 2! Het voelde meteen vertrouwd toen jij binnenkwam en het was ook gelijk erg gezellig. Je zorgde goed voor ons en voor onze kleine man. We werden verwend met een lekker ontbijtje, lunch en creaties met fruit. Wat was dat genieten! Tussendoor zat jij ook niet stil, de was draaide, het huis was netjes en schoon en ook hielp jij ons waar nodig met de verzorging van onze kleine man. Je legde alles goed uit, gaf goed advies en als wij na de kraamweek nog vragen hebben mogen wij je nog appen, zo fijn! Wat heb jij veel liefde voor je werk!
We kijken erg positief terug op deze week, wat hebben wij genoten! Bedankt voor alles lieve Bianca en hopelijk tot ziens!

Anne en Ger
7 maanden geleden

Wat een topweek hebben wij met Bianca gehad!
Niet alleen voor onze pasgeboren Cato was ze heel zorgzaam maar voor het hele gezin! Onze dochter van 1 was elke ochtend weer super blij om je te zien, wat deed je het leuk met haar!
Je bent echt geen stilzitter, alles was aldoor weer super netjes voor elkaar en stond het fantastische verassings fruithap weer klaar.
Onze kraamweek zullen we niet gauw vergeten, zo gezellig, vertrouwd en met passie voor het vak, super bedankt kraamtopper!
Zelfs na de kraamweek hebben we nog contact over hoe het gaat, zo kunnen we nog eventuele vragen stellen, hier hebben we echt super veel steun aan.