Reactie plaatsen

Reacties

Melanie
13 dagen geleden

Bedankt voor alle hulp die je geboden hebt! We hebben een zeer fijne kraamweek achter de rug, dankzij jou Bianca. We zullen je zeker aanraden bij onze vrienden/familie.
Je creaties, liefde en zorg, alles was toppie voor elkaar.

Liefs

Mama & zoon
een maand geleden

Hier een moeder die eigenlijk helemaal geen kraamzorg wilde.. maar richting het einde van mijn zwangerschap voorzichtig afspraak maakte met Bianca.. (Dit omdat ik haar bij een vriendin had ontmoet tijdens de kraamtijd) En nog hoor ik mijzelf zeggen “nou 3 uurtjes per dag is mans zat hoor Bianc” man man man wat heb ik me verkeken op die eerste week en wat hebben wij veel aan Bianca gehad.. de liefde die zij mee bracht elke dag weer, zo fijn hoe ze alles in overleg deed en ook vraagt of er dingen anders kunnen, ze beschikt over zoveel kennis en connecties die zo van waarde zijn oh en de ontbijtjes zijn boven hotel niveau. Elke dag dacht ik gaat ze nu alweer?
Kort om, zonder Bianca hadden wij het niet gered..

Fam Visser
2 maanden geleden

Wat zijn we ontzettend blij en dankbaar dat jij ons kwam ondersteunen in de kraamweek. Een kraamweek met een gouden randje kan ik het wel noemen. Een liefdevolle harde werker die ook goed de rust kan bewaren. Je gaf ons het gevoel dat je er voor ons was en luisterde naar onze wensen. Je nam onze oudste zoon mee voor een rondje om, en je speelde goed in op onze behoeftes zonder dat we maar iets hoefde te vragen.

Leonie
3 maanden geleden

Wij hebben een onwijs fijne week gehad met Bianca. Bianca was heel betrokken, je kon echt zien dat ze veel plezier heeft in haar werk en ze heeft ons heel goed geadviseerd en begeleidt. We gunnen iedereen een Bianca in deze intieme, speciale week en wij zouden haar dan ook bij iedereen aanbevelen. We zijn verwend met heerlijk, gezond eten en het allerbelangrijkst, ze heeft heel goed gezorgd voor onze dochter. Ze dacht mee, kwam met goede ideeën en is daarnaast een goed luisterend oor geweest. Alle emoties mochten er zijn en ze nam echt de tijd. Ze is een sociale, lieve vrouw die het hart op de goede plek heeft. Onze oudste zoon die vroeg de dag na haar vertrek of Bianca ook bij ons thuis was. Het voelde dus heel vertrouwd dat ze bij ons was. Onwijs bedankt!

Eveline
4 maanden geleden

Bianca heeft eerder in mijn zwangerschap kennis met ons gemaakt dmv een kennismakingsgesprek. Na elkaar gezien en gesproken te hebben wisten wij vrijwel zeker dat Bianca welkom was in onze kraamtijd en dat het ons heel fijn leek als Bianca ons kwam helpen.

Bianca was (letterlijk) vanaf het begin van onze thuisbevalling aanwezig doordat ze (na een belletje van nog geen 2 min) er met 7 minuutjes bij was.

Vanaf dat moment voelde het zó vertrouwd, alsof Bianca er altijd al was geweest.

Iedere ochtend verwend met ontbijt op bed, tot pannenkoeken bakken in de middag, fruithappen en het avond eten dat klaar werd gemaakt, zó super

Wij zijn Bianca ontzettend dankbaar voor de liefdevolle verzorging voor onze kleine Bodhi, voor ons maar ook voor de hond.

Wij hebben geboft met Bianca als kraamhulp. Voor ons was het een kraamweek met een gouden randje, die wij niet snel vergeten! Gelukkig hebben we nog steeds contact en kunnen we terecht bij haar als we vragen hebben.

Wij zouden haar zeker aanraden bij iedereen. Bianca je bent echt een toppertje! Nogmaals bedankt voor alles

Liefs Kevin Eveline Bodhi en Benji

Romy Verlaat
4 maanden geleden

Bianca heeft bij ons een gedeelde kraamweek gedraaid samen met haar collega Corinne. Wij hebben dit als heel prettig mogen ervaren.
Vanuit het ziekenhuis is thuis direct verder het proces van borstvoeding opgepakt en werd ik hierin op de juiste manier begeleid en emotioneel doorheen gesleept. Bianca is lief en geduldig en begripvol en je kan met alles bij haar terecht zowel.voor tijdens als na de kraamweek. Wij hebben het enorm getroffen en raden haar, maar ook haar collega Corinne aan voor alle aanstaande papa's en mama's. Als ons een tweede wondertje gegund is weten wij in iedergeval wie we vragen om te kramen.

Cynthia
5 maanden geleden

Ik heb Bianca leren kennen via het nazorg traject waar ik na de kraamweek in terecht kwam. Bianca is echt een topper! Dankzij haar geduld & liefdevolle behandeling ben ik weer van het moederschap gaan genieten en zelfverzekerder daarin geworden. Dankzij haar vakkundigheid haar tips en ideeën heeft zij er voor gezorgd dat dingen veel sneller zijn gebeurd/geregeld en mijn dochtertje daardoor een veel relaxter Newborn fase had. Ik ben Bianca onwijs dankbaar voor alles wat ze voor mij en mijn dochtertje heeft betekend. En ik zou haar zeker aanraden bij iedereen. Bianca je bent echt een topper! Nogmaals bedankt voor alles!

Brigitte Droog
5 maanden geleden

Na een fijne kraamweek na de eerste zwangerschap, hebben wij bij de tweede zwangerschap opnieuw voor Bianca gekozen omdat het zo goed bevallen is. Bianca is een lieve, rustige, behulpzame en fijne kraamverzorgster. Ze neemt ons mee in hoe de kraamweek er qua kraamzorg uitziet, kijkt naar onze wensen en komt zelf ook met top ideeën. Elke dag werden we verwend met een lekker ontbijt, een fruit sensatie en soms nog een lekkere verrassing erbij maar vooral iedere dag fijne zorg! Dankjewel Bianca. Wij zijn heel blij dat je er vanaf de geboorte (letterlijk) bij was. Wie weet tot ziens :)

Dominique, Nick, Abby en Charlie
6 maanden geleden

Dankzij Bianca hebben wij een top kraamweek gehad! Na een pittige bevalling in het ziekenhuis heeft zij ons heel fijn opgevangen. Met haar zorgzaamheid, rust en humor pastte ze naadloos in ons nieuwe gezinnetje met 2 kids. Iedere ochtend werden we lekker verwend met een gezond ontbijt en ook het avondeten werd voorbereid.

Onze dochter van 2 heeft ook enorm genoten en zelfs de hond werd flink verwend. Het enige nadeel aan een kraamweek met Bianca: ze gaat uiteindelijk ook weer weg. Dat betekent tranen met tuiten bij het afscheid🥹

Lieve Bianca, nogmaals, Dankjewel voor een prachtige week!

Liefs,

Nick, Dominique, Abby, Charlie en Harvey

Rozemarijn en Jeroen
7 maanden geleden

Review
Wat zijn wij verwend door Bianca 💕. Ze is zo zorgzaam. Wij kwamen om 23 uur thuis uit het ziekenhuis en Bianca stond voor ons klaar om te helpen met opstarten. Ze heeft ons goed begeleid met de borstvoeding. Mede door haar hulp verloopt het goed. De tijden dat Bianca kwam werden in overleg met ons bepaald. Ze is erg flexibel. We hebben veel van Bianca geleerd om goed voor onze dochter te zorgen. Ze doet haar werk met veel enthousiasme, houdt van een gezellig praatje en is lief. Het lekkere eten wat ze maakte mis ik al. We kijken terug op een mooie kraamweek. We hebben nog steeds contact met elkaar en kunnen bij haar terecht met vragen.